FOKUS | DW
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Reklamë
Reklamë
Reklamë
USA Kartellrecht Anhörung Mark Zuckerberg (picture-alliance/newscom/M. Ngan/G. Jennings)

Kongresi mori në pyetje "Cyber-baronët" amerikanë

Screenshot Atlantic Council - Wesbalkangipfel (atlanticcouncil.org)

Zgjidhja - qarkullimi i lirë i mallrave dhe njerëzve

Symbolbild fuer die Internet Zensur von Social Media Plattformen Türkei (picture alliance/dpa)

Parlamenti turk miraton ligjin për mediat sociale

Coronavirus - Aufhebung der Reisewarnung - Grenze zu Dänemark (picture-alliance/dpa/C. Rehder)

27 rregullore të ndryshme udhëtimesh në BE

Deutschland - US-Truppen in Brandenburg (picture-alliance/dpa/R. Hirschberger)

SHBA do të tërheqë më shumë trupa sesa pritej nga Gjermania

Shiko videon 26:21
Shiko videon 02:15
Reklamë
Shiko videon 07:44

Video të tjera

Pakica boshnjake në Shqipëri

Pakica boshnjake në Shqipëri

Testimet në Gjermani

Testimet në Gjermani

Mirditë: Punishtja e vogël dhe e veçantë e bletarisë

Mirditë: Punishtja e vogël dhe e veçantë e bletarisë

Gjermania ka nevojë për punëtorë të huaj

Gjermania ka nevojë për punëtorë të huaj